Ilmoittautuminen vuoden 2024 American Car Show'hun on nyt auki!

Näyttely viehättää yksityiskohdillaan, ja tuo esille harrasteajoneuvokulttuurin monelta eri kantilta. Kuva: Veijo Lindgren

American Car Show 2024:n suunnittelu etenee vauhdikkaasti, ja luvassa on isompi kokemus kuin koskaan aiemmin.


American Car Show 2024:n suunnittelu etenee vauhdikkaasti, ja luvassa on isompi kokemus kuin koskaan aiemmin.

Viime vuoden American Car Show oli menestys, ja FHRA haluaa kiittää jäsenkerhojaan, näytteilleasettajia, yhteistyökumppaneita ja vieraita. On aika katsoa eteenpäin, sillä ilmoittautuminen tulevan pääsiäisen tapahtumaan on käynnistynyt.

American Car Show on talven kohokohta kaikille harrasteajoneuvojen ystäville, tarjoten monipuolisia näyttelyosastoja tutkittavaksi. Päänäyttelyn lisäksi tapahtumaan kuuluu useita osioita, jotka esittelevät harrasteajoneuvojen eri alakulttuureja. Lisänäyttelyihin kuuluvat Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning, Motorsport ja Tuning Car Show.

Ilmoittautumisjärjestelmämme on nyt avoinna, ja näytteilleasettajat voivat valita roolinsa, kategoriansa ja sen näyttelyosan, jossa haluavat rekisteröityä.



Näytteilleasettajien tulee liittää hakemukseensa laadukkaita vaakatasoisia kuvia ajoneuvostaan, joita voi olla enintään viisi kappaletta. Nämä tulostetaan ajoneuvokylttiin, jota voi myöhemmin esikatsella ja muokata järjestelmässä.



Kun kaikki osiot on täytetty ja hakemus lähetetty, vahvistusviesti lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja siihen tulee vastata. Vahvistuspyynnöllä varmistamme hakemuksen aitouden. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia aktiivisesti, ja hyväksyy ajoneuvoja näyttelyyn talven ja kevään mittaan.

American Car Show'ssa voit tutustua erilaisiin harrasteajoneuvoihin ja moottoriurheilulajeihin, verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa, saada uutta inspiraatiota ja nauttia viihtyisästä tunnelmasta.

Järjestyksessään 45. näyttely järjestetään tuttuun tapaan pääsiäisenä, 29.-31.3.2024, ja tapahtumapaikkana toimii Helsingin Messukeskus. FHRA toivottaa kaikki tervetulleiksi luomaan yhdessä upeaa ja monimuotoista American Car Show'ta.

>>> Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi – Klikkaa tästä!

Edellinen
Edellinen

ACS2024 liput nyt myynnissä - kivaa tekemistä pääsiäiseksi!

Seuraava
Seuraava

ACS2024 on myös ajoneuvokulttuurin muutoksen näyttämö