ACS2024 liput nyt myynnissä - kivaa tekemistä pääsiäiseksi!

American Car Show lumoaa monipuolisilla yksityiskohdillaan, tarjoten kattavan näkymän harrasteajoneuvokulttuuriin useista eri näkökulmista. Kuva: Pekka Rouvinen

Helsingin Messukeskuksessa avautuu pääsiäisenä ainutlaatuinen mahdollisuus perheille kokea jotain erityistä, sillä American Car Show esittelee harrasteajoneuvojen ja moottoriurheilun monipuolista maailmaa tavalla, joka kutsuu kaikki mukaan osallistumaan.


Liput vuoden 2024 American Car Show'hun ovat tulleet myyntiin nyt marraskuussa. Tämä tapahtuma, joka on kasvanut perinteisestä amerikkalaisten autojen esittelystä koko perheen viihde-elämykseksi, kutsuu kaikenikäiset harrasteajoneuvojen ystävät kokoontumaan yhteen.

American Car Show on ihanteellinen paikka perheille tutustua yhdessä ajoneuvoharrastukseen ja viettää laatuaikaa inspiroivassa ympäristössä.

Tapahtuman sydämessä on päänäyttely, jonka lisäksi esillä on kaikkea Classic Car Show'sta ja Custom Truck Show'sta MC Heaveniin, Mopo Tuningiin, Motorsportiin ja Tuning Car Show'hun.



Vuoden 2024 tapahtumassa on luvassa uusia ja jännittäviä elementtejä, jotka tuovat näille osa-alueille uutta loistoa ja innostavat niin aikuisia kuin lapsiakin.



American Car Show tarjoaa perheille myös mahdollisuuden nähdä ja kokea kansainvälisten harrasteajoneuvojen monimuotoisuuden. Pohjoismaiset kerhot ovat olleet historian saatossa vahvasti edustettuina, ja tapahtuma toivottaa tervetulleeksi myös keskieurooppalaiset harrastajat esittelemään omia ainutlaatuisia ajoneuvojaan.

Erityisesti lapsia ja nuoria ajatellen, tapahtumassa korostetaan ajoneuvoharrastuksen iloa ja innostusta. "Nuori rakentaja" -kilpailu on täydellinen esimerkki tästä, tarjoten nuorille ajoneuvoharrastajille näyttämön osoittaa taitonsa ja inspiroida muita nuoria osallistumaan harrastukseen.

American Car Show avaa pääsiäisenä ovensa kaikille perheille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen ja innostavan päivän täynnä ajoneuvoihin liittyvää viihtyvyyttä.

Vuoden 2024 tapahtuma on isompi kokemus kuin koskaan aiemmin. American Car Show ei ole vain näyttely, vaan kokemus, joka yhdistää sukupolvet ja luo unohtumattomia muistoja.

>>> Tutustu tapahtumaan - Klikkaa tästä!

Edellinen
Edellinen

American Car Show on loistava ja helppo paikka nousta esille

Seuraava
Seuraava

Ilmoittautuminen vuoden 2024 American Car Show'hun on nyt auki!